CHAT SZABÁLYZAT ÉS MODERÁLÁSI FELTÉTELEK

Kérjük hogy a regisztráció előtt feltétlenül olvasd el az alábbi szabályzatot

 • Regisztrációs feltételek

  A regisztrált tagok hozzájárulnak ahhoz, hogy a regisztráció során megadott személyes adatai a ChatCafé adatbázisában tárolásra kerüljenek.
  Az adatokat az oldal üzemeltetői az érvényes adatvédelmi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezelik, azokat más, illetéktelen személy részére nem szolgáltatják ki.

  Regisztrált tagjainknak a moderálási elveket el kell fogadniuk, tudomásul kell venniük, hogy az alábbi szabályok megsértése esetén a chat moderátorai - akár külön indoklás nélkül - elnémíthatják, súlyosabb esetben ideiglenesen vagy véglegesen kitilthatják a chatről.

 • Moderálási elvek

  A chaten, illetve a honlapon, hozzászólók által létrehozott üzenetek nem a ChatCafé üzemeltetőinek és szerkesztőinek véleményét tükrözik, ezért azokért a ChatCafé üzemeltetői semmilyen felelősséget nem vállalnak.

  A chat moderált, vagyis a csevegők nem írhatnak sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, vagy bármely más olyan üzenetet, mely törvénysértő, vagy ellentétes az általános közízléssel.

  A chat üzemeltetői fenntartják maguknak a jogot a moderálásra, azaz elnémításra, kitiltásra, illetve törlésre abban az esetben is, ha valaki tartalmilag nem törvénysértő módon ugyan, ám zavarja a chat normális működését. Például ha egy-egy üzenetet szándékosan sokszor küld el, vagy semmitmondó, a témába nem illő üzenetekkel bombázza a chatet.

  A fentiek megsértése a regisztráció azonnali és végleges törlését vonhatja maga után!

  Ha azt tapasztalod, hogy egy csevegő a fenti ismérveket megsérti, akkor kérjük jelezd ezt a chaten tartózkodó moderátornak. Folyamatos operátori felügyelet ellenére is előfordulhat, hogy néhány csevegő szándékosan megsérti a fenti elveket, ám a csevegők segítségével jobban ellenőrizhetjük a chat házirendjének betartását.

 • Adatvédelem

  A személyes adataid védelme számunkra is fontos, ennek megfelelően kezelésük során folyamatosan gondoskodunk azok biztonságáról.
  Adatkezelésünk ráadásul mostantól egy minden európai gazdasági társaságra kötelezően érvényes előírásrendszernek, teljes nevén az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Általános Adatvédelmi Rendeletének (rövidített nevén: GDPR) is megfelel.
  Megújult Adatkezelési Tájékoztatónkat ide kattintva olvashatod el.

  Az általad megadott személyes adatokat (nicknév, e-mail cím) a chaten illetve itt a honlapon továbbra is bármikor ellenőrizheted, módosíthatod, illetve a Kapcsolat aloldalon keresztül kérheted kezelésük megszüntetését, azaz törlésüket is.