CHAT SZABÁLYZAT ÉS MODERÁLÁSI FELTÉTELEK

Kérjük hogy a regisztráció előtt feltétlenül olvasd el az alábbi szabályzatot

 • Regisztrációs feltételek

  A regisztrált tagok hozzájárulnak ahhoz, hogy a regisztráció során megadott személyes adatai a ChatCafé adatbázisában tárolásra kerüljenek.
  Az adatokat az oldal üzemeltetői az érvényes adatvédelmi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezelik, azokat más, illetéktelen személy részére nem szolgáltatják ki.

  Regisztrált tagjainknak a moderálási elveket el kell fogadniuk, tudomásul kell venniük, hogy az alábbi szabályok megsértése esetén a chat moderátorai - akár külön indoklás nélkül - elnémíthatják, súlyosabb esetben ideiglenesen vagy véglegesen kitilthatják a chatről.

 • Moderálási elvek

  A chaten, illetve a honlapon, hozzászólók által létrehozott üzenetek nem a ChatCafé üzemeltetőinek és szerkesztőinek véleményét tükrözik, ezért azokért a ChatCafé üzemeltetői semmilyen felelősséget nem vállalnak.

  A chat moderált, vagyis a csevegők nem írhatnak sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, vagy bármely más olyan üzenetet, mely törvénysértő, vagy ellentétes az általános közízléssel.

  A chat üzemeltetői fenntartják maguknak a jogot a moderálásra, azaz elnémításra, kitiltásra, illetve törlésre abban az esetben is, ha valaki tartalmilag nem törvénysértő módon ugyan, ám zavarja a chat normális működését. Például ha egy-egy üzenetet szándékosan sokszor küld el, vagy semmitmondó, a témába nem illő üzenetekkel bombázza a chatet.

  A fentiek megsértése a regisztráció azonnali és végleges törlését vonhatja maga után!

  Ha azt tapasztalod, hogy egy csevegő a fenti ismérveket megsérti, akkor kérjük jelezd ezt a chaten tartózkodó moderátornak. Folyamatos operátori felügyelet ellenére is előfordulhat, hogy néhány csevegő szándékosan megsérti a fenti elveket, ám a csevegők segítségével jobban ellenőrizhetjük a chat házirendjének betartását.